Vandaag geopend van 08:00 tot 12:30
Activiteiten

Activiteiten

ontmoeten

ontwikkelen

ondernemen

Textielatelier DjeanZ

Textielatelier DjeanZ

Bij DjeanZ in Horst geef je elk product van spijkerstof een nieuw leven. Hier maak je met je handen de mooiste creaties zoals tassen, schorten of heuptasjes. Iedereen wordt goed begeleid door mensen met veel ervaring in mode. Als het nodig is biedt DjeanZ jou daarom graag een helpende hand om met je handen te maken wat je in je hoofd voor je ziet. Ga aan de slag en maak producten met een verhaal!

Werkplaats houtbewerking

Werkplaats houtbewerking

Zagen, timmeren en schuren: onze werkplaats staat helemaal in het teken van hout. Elke dag zijn we ermee bezig om de mooiste houten meubels te maken en klusjes te doen. Kun je dit nog niet en wil je het wel leren? Ook dan ben je van harte welkom. Steek je handen uit de mouwen en ga lekker aan de slag!

Werkplaats fietsreparatie

Werkplaats fietsreparatie

In deze werkplaats draait het helemaal om fietsen. Hier kun  je bijvoorbeeld een lekke band plakken, een lamp op de fiets zetten, een fietsketting vervangen of een fiets helemaal opnieuw in elkaar zetten. Samen zorgen we ervoor dat iedereen weer zonder problemen de weg op kan. Nieuwe  of oude fiets: voor ons is het allemaal geen probleem!  

Werkplaats verpakken en assemblage

Werkplaats verpakken en assemblage

In onze werkplaats helpen we bedrijven die extra handen nodig hebben. Wij stellen producten samen of pakken ze in. Dit is elke keer weer wat anders! Alles wordt goed in de gaten gehouden door begeleiders, zodat alle taken altijd in goede handen zijn. 

Dienstencentrum

Dienstencentrum

Onze Loods helpt graag anderen. Dus ook met het doen van tuinonderhoud en klusjes in en rondom huis. Denk bijvoorbeeld aan grasmaaien of het opruimen van de schuur. Dit doen we voor mensen die dat zelf niet meer zo goed kunnen. Hoe help jij een ander?

Lees meer over het dienstencentrum

Schakel hulp in van het dienstencentrum

Open Inloop

Open Inloop

 Zin in een kopje koffie of thee? Onze deur staat open voor iedereen die gewoon even gezellig wil komen kletsen en theeleuten. Ontmoet nieuwe mensen en vertel je eigen verhaal. Er wordt ├ęcht naar je geluisterd. Het is mogelijk om je via de Open Inloop aan te sluiten bij onze activiteiten.

Bekijk de activiteitenkalender

Taaleducatie

Taaleducatie

Gilde Opleidingen geeft lessen Nederlands aan mensen die de taal moeilijk vinden. Met lessen in spreken, lezen en schrijven zorgen wij dat jij de Nederlandse Taal leert en er beter in wordt. Je leert en oefent op een veilige plek: je bent welkom! 

Creatief atelier

Creatief atelier

Hier kan alles, niks is te gek! In ons atelier mag je alles maken wat je wil, want bij ons is alles kunst. Ga lekker met potloden in de weer, klei een mooie vaas of schilder een kleurrijk schilderij. Als het nodig is helpen onze ervaren mensen je graag om te maken wat je in je hoofd voor je ziet. Bij ons is iedereen een kunstenaar!

Koken

Koken

In onze keuken ruikt het altijd lekker en worden de mooiste dingen uit de oven gehaald. Wat ons betreft is er niks leukers dan koken en bakken! Volg een recept en zet met onze hulp de lekkerste dingen op tafel. Doe je schort maar alvast om!

Samen eten

Samen eten

Eten is het leukst als je het samen doet. Daarom is bij Onze Loods iedereen welkom om lekker een hapje te komen eten. We zetten elke keer weer wat anders op tafel en blijven je verrassen. Ontmoet tijdens het eten nieuwe mensen en  klets gezellig over je dag. Eet je de volgende keer mee?

Er is nog veel meer mogelijk!

Kom langs om lekker aan de slag te gaan of voor een luchtig praatje: bij Onze Loods kan het allemaal. We gaan graag het gesprek met je aan om te ontdekken wat je wilt, hoe we je kunnen helpen en wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Medegefinancierd door de Europese Unie