Vandaag gesloten
Dienstencentrum

Dienstencentrum

ontmoeten

ontwikkelen

ondernemen

Het Dienstencentrum

Het Dienstencentrum van Onze Loods brengt vraag en aanbod bij elkaar. Iemand die ondersteuning in of rondom het huis nodig heeft, wordt gekoppeld aan mensen die hiermee kunnen helpen. Onze diensten worden uitgevoerd door onze deelnemers die werkervaring opdoen of dagbesteding volgen. Onze deelnemers worden tijdens de werkzaamheden begeleid door werkbegeleiders en vrijwilligers.

20220519_112047.jpg
Pand 2.jpg

Mogelijkheden

Vanuit het dienstencentrum zijn verschillende diensten mogelijk. Hieronder vind je enkele voorbeelden van ons dienstenaanbod:

  • Tuinonderhoud (grasmaaien, onkruid wieden, bladeren ruimen);
  • Kleine klussen zoals schilderen en kleine reparaties;
  • Opruimwerkzaamheden van bijvoorbeeld zolder, schuur of kelder;
  • Hulp bij verhuizen.

Wil je toch graag ergens anders bij geholpen worden? Dan kijken we graag met je mee of we dit kunnen realiseren.

Kartonnage medewerker.jpg

Voor wie

Iedereen die zelf niet meer in staat is om deze werkzaamheden uit te voeren en niemand in de omgeving heeft die kan helpen, kan een beroep doen op het dienstencentrum. Hierdoor kunnen mensen langer zelfstandig blijven wonen en/of kunnen mantelzorgers ontlast worden.

Kosten

De kosten van een dienst bedragen € 12,50 per uur, exclusief extra kosten zoals bijvoorbeeld materiaalkosten of stortingskosten. Een van onze collega’s zal ter voorbereiding op een dienst altijd de wensen van de klant doornemen en de (extra) kosten bespreken. De diensten worden zo zorgvuldig mogelijk en zoveel mogelijk volgens planning uitgevoerd. Vanwege onze doelgroep zullen wij helaas niet altijd onze planning kunnen handhaven. Hierover zullen wij dan altijd tijdig communiceren.

Contact met ons

Wil je graag een dienst afnemen of heb je vragen over het Dienstencentrum of onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze collega Geert Vaessen.

Contact opnemen

20220519_112637.jpg

Medegefinancierd door de Europese Unie