Vandaag gesloten
Over Onze Loods

Over Onze Loods

ontmoeten

ontwikkelen

ondernemen

Wat doen we?

Heel erg veel! Bij ons kun je bijvoorbeeld meedoen aan allerlei activiteiten: van koken tot houtbewerking en van taallessen tot dienstencentrum. Wij zijn er ook om je te ondersteunen bij werk. Heb je geen werk, maar wil je wel in de toekomst een (betaalde) baan? Dan kijken de medewerkers van Onze Loods samen met jou hoe je dit het beste aan kunt pakken. Natuurlijk ben je ook welkom in onze open inloop om een kop koffie te drinken en even bij te praten.

Bekijk welke activiteiten we allemaal organiseren

20220519_113043.jpg
20220519_111754.jpg

Wie zijn we?

Onze Loods is een plek waar iedereen welkom is. Kom langs voor een activiteit of voor een kop koffie en een praatje. Ook geven we hulp bij werk en het zoeken naar werk dat bij jou past. Rendiz en NLW zorgen er samen met de gemeente Horst aan de Maas voor dat Onze Loods een plek is waar je je thuis voelt. 

Ontmoeten

Onze Loods is een plek voor ontmoeting. Wat je vraag ook is, je bent altijd welkom. Om nieuwe mensen te ontmoeten, mee te doen met een activiteit of samen te eten, maar ook om gewoon even te zitten en een kop koffie te drinken. Onze Loods is er voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Kom gerust naar de open inloop, we kunnen niet wachten jou te ontmoeten!

Ontwikkelen

Iedereen mag meedoen. Je kunt bij Onze Loods jouw talenten en interesses ontdekken en erachter komen wat je leuk vindt om te doen. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen in een richting die bij jou past. Ontwikkeling is een breed begrip. Ergens aan meedoen is al ontwikkeling, maar het kan ook bijvoorbeeld een traject zijn richting werk of vrijwilligerswerk. 

Ondernemen

Onze Loods werkt samen met verschillende bedrijven en organisaties. We zijn een ondernemende organisatie met allerlei verschillende activiteiten. Maar ondernemen past ook bij ons omdat we bezig zijn met werk. We helpen mensen met het vinden en houden van werk en bieden ondersteuning waar dat nodig is. Kom vooral eens langs om te ontdekken wat alle mogelijkheden zijn. 

Randy1.jpg
rendiz_logo-v2.png

Rendiz

Bij Rendiz draait alles om waardevol geluk voor iedereen. We zorgen ervoor dat je kunt groeien binnen een veilige omgeving. Wij werken vanuit de drie basispijlers voor geluk:

  • Een stabiele basis
  • Zinvol bezig zijn
  • Leuke dingen doen 

Iedereen groeit op zijn eigen manier. En dat is oké! Je hoeft dit niet alleen te doen. Samen zorgen we ervoor dat je met mensen in contact komt en het gevoel hebt dat je een zinvolle dag hebt gehad.

Lees meer over Rendiz

NLW Groep

NLW Groep is er voor alles wat met werk te maken heeft. Wij zorgen voor waardevol en passend werk voor mensen met een uitdaging op de arbeidsmarkt. Samen zetten we ons in om iedereen zo goed mogelijk mee te laten doen aan het werkende leven. We werken nauw samen met werkgevers en gemeenten en we kijken naar wat jíj nodig hebt om verder te komen.

Lees meer over NLW Groep

SKOO20200528-2231.jpg
nlwGroepLogo.png

Medegefinancierd door de Europese Unie